Detektivska agencija ANONIMUS Beograd

0 / 5
Uporedi Print

 Detektivska agencija ANONIMUS Beograd

Detektivska agencija ANONIMUS iz Beograda se bavi detektivskom delatnošću i posluje u sektoru privatne bezbednosti na teritoriji Srbije kao i u inostranstvu. Obavljamo sve vrste profesionalnih detektivskih poslova, pružamo vrhunske detektivske usluge fizičkim i pravnim licima i posedujemo kvalitetnu i pouzdanu mrežu saradnika i klijenata u Srbiji i u inostranstvu. Profesionalno. Diskretno. Efikasno.

 

Sve detektivske poslove u agenciji obavljaju isključivo licencirani privatni detektivi, sa višedecenijskim iskustvom.

Istrage spovodimo u poverljivom i diskretnom maniru, i sa izuzetnom pažnjom. Naš kadar je sastavljen od bezbednosnih eksperata, obučenih i kvalifikovanih za bezbednosne zadatke. Naš timo čine bivši operativci tajne službe, policije, magistri bezbednosti i kriminalistike, poligrafski ispitivači, forenzičari, pravnici, psiholozi kao i informatički stručnjaci za bezbednost. Svi pripadnici detektivske agencije ANONIMUS plus su fakultetski obrazovani i poseduju višedecenijsko iskustvo u bezbednosnim poslovima.

 

Detektivske usluge koje pružamo su:

 

 

Naš kadar je spoj mudrosti i iskustva starijih operativaca i snage i mladosti mlađih operativaca, kombinujući tako najbolje od oba sveta. Ponosimo se dosadašnjim rezultatima, korišćenim metodama kao i standardom sprovedenih operacija. Naši operativci rade u grupama ali su obučeni i da rade individualno, ukoliko zadatak to zahteva. Za komplikovanije i opasnije zadatke angažujemo naš tim operativaca-specijalista, bivših pripadnika vojne kontra-obaveštajne službe.

 

POSETITE NAŠ SAJT https://www.detektivskaagencija.rs/

http://www.privatnidetektiv.rs/

http://www.europolygraphacademy.com/

Detektivska agencija Anonimus je tu da podrži sve Vaše potrebe i zahteve bilo kada, bilo gde. Stotine zadovoljnih klijenata i rešenih slučajeva najbolje govore da je detektivska agencija Anonimus spremna da ispuni sve potrebe svojih klijenata. U sigurnim ste rukama, verujte nam.

POLIGRAF CENTAR

Detektivska agencija ANONIMUS Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 2835 531; +381 64 1199 880
email : [email protected]

  • Adresa Kneza Aleksandra Karađorđevića 72
    11000 Beograd
    Srbija