Plastične kace, rezervoari, separatori Osečina GAVRA PLAST

0 / 5
Uporedi Print

Plastične kace, rezervoari, separatori Osečina GAVRA PLAST

GAVRA PLAST je firma koja se dug niz godina uspešno bavi proizvodnjom i prodajom proizvoda od plastike.

Svi naši proizvodi izrađeni su od najkvalitetnijih polietilenskih i polipropilenskih materijala koji su potpuno bezbedni za zdravlje.

 

PLASTIČNE KACE I REZERVOARI

Kace i rezervoari izrađuju se od polietilena visoke gustine (PEHD), otporni su na sunčevo zračenje, ne odaju miris, niti primaju miris materijala koji se u njima nalaze. Koriste se za skladištenje pijaće vode, fermentaciju voća (šljiva, grožđa…), različitih vrsta hemikalija… Proizvode se u standardnim veličinama od 250 do 10.000 litara, ali i po zahtevu kupca.

Prema zahtevu kupca, mogu se raditi rezervoari zapremine do 10.000 litara. Armature i priključci rade se prema zahtevu kupca.

 

HORIZONTALNI REZERVOARI

Horizontalni rezervoari proizvode se od polietilena (PEHD) i polipropilena (PP). Postojani su na temperaturama od -30°C do +80°C ako su od PEHD, a ako su izrađeni od PP od -10°C do +100°C. Mogu se ukopavati u zemlju, izrađuju se u standardnim veličinama od 500 I do 100.000 l, ali i po zahtevu kupca. Koriste se za skladištenje pijaće vode, nafte, raznih vrsta hemikalija…

Prema zahtevu kupca, mogu se raditi rezervoari dogovorene zapremine.

 

PONTONI

Pontoni se izrađuju od polietilena visoke gustine (PEHD), u standardnim dimenzijama 600, 800 i 1.000 mm, u dužinama do 12 metara. Naši pontoni su 100% otporni na uticaj slane i slatke vode, imaju dug vek trajanja. litara. Armature i priključci rade se prema zahtevu kupca.

SEPTIČKE JAME

Plastične septičke jame i separatori izrađeni od polie­tilena visoke gustine (PEHD) su savremeno rešenje za odlaganje otpadnih voda u domaćinstvu, školama, vrtićima, vikend naseljima… Koriste se za skupljanje i delimično čišćenje otpadnih voda. Prednosti plastične septičke jame: laka ugradnja, otpornost na uticaj podzemne vode, dug vek trajanja…

 

PLASTIČNI ČAMCI

Čamci se proizvode od polietilena (PEHD), u standardnim veličinama, ali i po zahtevu kupca. Imaju dug vek trajanja, lako se održavaju, male su težine, nepropustivi…

KANALIZACIONE CEVI

Spiralnim namotavanjem proizvodimo profilisane cevi za kanalizaciju u prečnicima od 500 mm, 600 mm, 800 mm, 1.000 mm. Cevi su dužine 3 metra, a spajaju se zavarivanjem ili pomoću gumice za dihtovanje. Izrađuju se od polietilena visoke gustine (HDPE) Pe80 i polipropilena (PP). Cevi su lake za transport, manipulaciju i montažu. Podnose znatno veća opterećenja u odnosu na glatke i korugovane cevi,zahvaljujući prvenstveno velikoj elastičnosti i velikoj krutosti prstena na koji se povećava ili smanjuje korakom prstena u zavisnosti od proračuna.

 

FITINZI I KOLENA

Proizvode se od polietilena (PEHD), raznih profila i prečnika.

CEVI ZA VENTILACIJU

Proizvode se od polietilena (PEHD), u standardnim prečnicima, ali i po zahtevu kupca.

Tokom godina smo rasli i razvijali se, kako bismo svojim kupcima omogućili što bolje i kvalitetnije proizvode po pristupačnim cenama.

 

Naša misija je konstantan napredak, širenje mreže klijenata i unapređenje poslovanja

Plastične kace, rezervoari, separatori Osečina GAVRA PLAST

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 64 448 61 67; +381 65 25 05 988
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Selo Plužac, 14253 Osečina
      Srbija