PROSPERITY DOO Lazarevac

0 / 5
Uporedi Print

PROSPERITY DOO Lazarevac

Preduzeće PROSPERITY više od 20 godina bavi se:

 • projektovanjem termotehničkih instalacija,

 • njihovim izvođenjem i

 • puštanjem u rad

 

Kao i benzinskim stanicama, gde smo takođe radili sve vreme na projektovanju, izvođenju radova ali i na pribavljanju zakonom potrebne dokumentacije zapuštanje objekta u rad (saglasnosti, građevinska dozvola, upotrebna dozvola).

Uvek smo sve radili sa dobro proverenim stvarima, pri čemu smo provere radili sami. Takođe, korisnici naših usluga su najčešće bili iz kruga poznanika, bilo naših ili poznanika naših korisnika.

 

Cilj nam je bio da budemo potpuno sigurni u podatke o potrošnji el.energije priproizvodnji toplote, koji često bude nevericu kod klijenata. Takođe, želeli smo da dođemo do što sigurnijih, a istovremeno što jednostavnijih sistema za automatizovanje korišćenja toplotnih pumpi.

 

Nakon osam godina iskustva u svakodnevnom radu satoplotnim pumpama vazduh-voda, što je verovatno najduže iskustvo u Srbiji, možemo sa zadovoljstvom da kažemo da smo u stanju svakome da ponudimo potpuno razumljiv, efikasan sistem zauspešno korišćenje toplotnih pumpi, kako za grejanje stambenog prostora, tako i za grejanje sanitarne tople vode, bazena, hlađenje stambenog prostora, hlađenje podruma sa vinom, kao i kombinaciju.

 

Naše iskustvo sa solarnim kolektorima je 28 godina (flat kolektori) i 2 godine (kolektori sa vakuumskim cevima). Na bazi tog višegodišnjeg iskustva u ugradnji solarnih sistema (kod nas ali i u inostranstvu, na Malti) i u korišćenju, možemo skoro nepogrešivo da predvidimo kako i šta u konkretnim uslovima za korisnika uraditi da bi korisnik dobio maksimalno iskorišćenje za novac koji uloži u solarnu instalaciju. Takođe, nepogrešivo možemo da ih povežemo sa toplotnim pumpama, kako bi efikasnost( a time i uštede, kao i brzina povraćaja uloženog novca) bila još veća.

PROSPERITY DOO Lazarevac

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 812 91 20; +381 63 371 675
+381 66 860 60 34
email : [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

  Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
  07:00 - 19:00 07:00 - 19:00 07:00 - 19:00 07:00 - 19:00 07:00 - 19:00 - -
  • Adresa Đure Đakovića 10, Lazarevac

  Objavi Komentar