ALBO DOO Bor

5.00 / 5
Uporedi Print

Firma ALBO čija je osnovna delatnost proizvodnja AL I PVC stolarije osnovana je 1996. godine kao samostalna zanatska radnja u Boru. Širenjem asortimana i poboljšanjem kvaliteta usluga, firma 2003. god prerasta u D.O.O. ALBO.
Naši proizvodi se izrađuju od profila i okova vodećih svetskih proizvođaca kao sto su NISSAL, ALUMIL, EXALCO, KBE, MACO I drugi. Prateći svetske trendove u ovoj oblasti firma je 2006. god pocela i sa proizvodnjom stolarije u kombinaciji AL-DRVO sto nam u ovom trenutku omogućava da uspesno odgovorimo na sve zahteve tržišta.
Kreativan i stručan tim spreman je da u svakom trenutku odgovori na potrebe kupaca pružajuci usluge u vidu saveta i idejnih rešenja bez obaveze da se rešenja primene.
Tehnička i stručna osposobljenost svakog pojedinacno zapošljenog radnika osnovni je preduslov za uspešno, sigurno i kvalitetno obavljanje svih vrsta poslova koji se odnose na proizvodnju i ugradnju AL I PVC stolarije.
Za nas standard predstavlja obavezu da stalno radimo na povećanju kvaliteta i zadovoljstva kupaca, što je osnova naše politike kvaliteta. Standard je garancija sigurnosti kvaliteta, garant da je proizvod na nivou kvaliteta koji zahtevaju stroga pravila standarda i da se prate standardi u proizvodnji kako u zemljama Evrope, tako i u celom svetu.

  • Adresa Petra Kočića bb, Bor

Objavi Komentar