Bauplast DOO-Ugradnja epoksidnih podova i premaza

0 / 5
Uporedi Print

BAUPLAST d.o.o. je preduzeće koje se bavi ugradnjom industrijskih epoksidnih podova i premaza. Sedište preduzeća je u Novom Pazaru. Specijalizovani smo za ugradnju podnih obloga, premaza i adheziva na bazi visokokvalitetnih epoksidnih smola.

Bilo da je u pitanju poslovni ili stambeni prostor – svaki je uređen na drugačiji način. Stoga je potrebno uklopiti odgovarajuće boje sa dezenom, a da pri tom ne izostane kvalitet. Napravićemo najbolji spoj koji odgovara vašem karakteru i trenutnom budžetu, bilo da opremate restoran, kafe bar, kuhinju, kancelariju, radnju, balkon ili robnu kucu, vršimo i ugradnju podova na visoko higijenskim standardima. Naše podne obloge su izuzetnog kvaliteta, otporne i lake za održavanje, te stoga garantujemo dugostrajnost.Takođe, ponudićemo Vam korisne savete u pogledu montaže i održavanja, a naši specijalizovani radnici će vam profesionalno i u najkraćem vremenskom roku obaviti usluge montaže najrazličitijih podnih obloga.

Takođe, podovi su pogodni i za garaže, perionice, salone, hladnjače, otvorene terase itd. Materijal koji koristimo u izradi, izuzetnog je kvaliteta. Firma BAUPLAST DOO opremljena je najsavremenijim alatom za izradu najkvalitetnijih industrijskih epoksidnih podova. Tržiše na kome poslujemo je teritorija cele Republike Srbije i Crne Gore.

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 18:00 08:00 - 15:00 -
  • Adresa Save Kovačevića 256, Novi Pazar

Objavi Komentar