Poliklinika NADA DIVA

0 / 5
Uporedi Print

POLIKLINIKA NADA DIVA je jedna od vodećih institucija u zemlji i inostranstvu, koja konstantnim inovacijama i ulaganjem u najsavremeniju lasersku opremu i tehnike lečenja, već 22 godine diktira trendove u oblastima kao što su:

-Anti-Aging,

-dermatologija,

-estetska,

-plastična i

-rekonstruktivna hirurgija,

-fizikalna medicina i

-rehabilitacija.

Naša interesovanja i koncepcija rada su usmerene ka najmodernijim tehnologijama u oblasti medicine – laserima. Od samog početka rada pratimo svetske tokove uvođenjem najpre GaAs lasera za terapiju, kako koštano-zglobnog, tako i mišićno-ligamentnog sistema kao i HeNe lasera u dermatologiji čije se korišćenje održalo i do danas, uz brojne lasere nove generacije koje smo u toku 21 godine rada uvrstili u terapije raznih kožnih bolesti.

Pomenućemo neke lasere koje mi primenjujemo, a koji predstavljaju najveća dostignuća u laserskoj tehnologiji danas: – Diodni laser sa novom vakuum laserskom tehnologijom; trenutni svetski hit 4D laserski lifting za blistav ten, zategnutu kožu i intezivno podmlađivanje kao i FRAXEL laser za rešavanje problema ožiljaka, strija i laserskog liftinga kože lica, vrata, dekoltea i stomaka. Sa našim dugogodišnjim iskustvom, posebno preporučujemo kao veoma efikasnu u odstranjivanju različitih kožnih izraštaja radiotalasnu hirurgiju. Primenjuje se u našoj Poliklinici od samog početka za uklanjanje promena na koži kao što su: mladeži, bradavice, fibromi, keratoze.

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 20:00 08:00 - 13:00 -
  • Adresa Vase Stajića 25

Objavi Komentar