Rolomont roletne od PVC-a i aluminijuma

roletne od PVC-a i aluminijuma

5.00 / 5
Uporedi Print

Rolomont roletne od PVC-a i aluminijuma

Firma Rolomont je osnovana 1992 godine u Sevojnu, predgrađu Užica.
Dve decenije uspesnog poslovanja rezultat su velikog broja zadovoljnih saradnji i visokog kvaliteta nasih proizvoda.
Kroz pedantan rad i saradnju sa vodećim svetskim brendovima, u ovoj sferi poslovanja, uspevamo postići kontinuiran kvalitet naših proizvoda i usluga.
Neprestano poboljšavanje svih poslovnih procesa i uspešno ispunjavanje preuzetih obaveza garancija su zadovoljstva naših kupaca.
U ponudi firme Rolomont možete pronaći:
– Venecijaneri
– AL i PVC roletne
– Rolo i segmentna vrata
– Fiksne i rolo komarnike
– Rimske, rolo, noć – dan zavese
Sve to u velikom broju razlicitih dezena, modela koji prate tržišne i modne trendove što omogućava zadovoljenje želja i potreba specifičnih zahteva potencijalnih kupaca.
Rolomont je firma koja ima tendenciju rasta sa tržišta Zapadne Srbije na teritoriju cele države, s toga i priprema predstavništva, kasnije i show room-a, u Beogradu.

 

 

 

Rolomont Vam nudi  roletne od PVC-a i aluminija, koje se lako i brzo montiraju na postojeću, kao I novu, stolariju. Zahvaljujući visoko kvalitetnim materijalima vodećih svetskih proizvođača  proizvoda za roletne, postižemo vrhunski kvalitet i dugotrajnost naših proizvoda. Po želji kupca moguće je ugraditi elektromotorni pogon, daljinski upravljač. ugrađenu rolo zaštitnu mrežu protiv insekata i dr.
Naša aluminijska lamela punjena je poliuretanskom penom, te predstavlja odličnu zvučnu i toplinsku izolaciju vašeg prostora.

 

 

  • Adresa Braće Nikolića bb, Sevojno

Objavi Komentar