TERMO AL PLAST Proizvodnja i ugradnja ALU i PVC stolarije

Proizvodnja i ugradnja ALU i PVC stolarije

5.00 / 5
Uporedi Print

TERMO AL PLAST Proizvodnja i ugradnja ALU i PVC stolarije

Proizvodimo i prodajemo visoko energetski efikasnu ALU i PVC stolariju. Izborom naše PVC ialuminijumske stolarije poboljšavate toplotnu izolaciju i do 40%!

PVC stolarija se izrađuje od plastičnog materijala (polivinilhlorida) dobijenog iz prirodnih sirovina soli i nafte. U odnosu na aluminijumsku stolariju odlikuju je slične tehničke karakteristike, ali i nešto niža cena, što je čini veoma privlačnom za svaki objekat.

Glavne prednosti PVC stolarije su lako montiranje i održavanje kao i visok stepen eksploatacije s obzirom da meterijali od kojih se izrađuje pvc stolarija nisu podležni koroziji.

Treba znati da se preko 40% toplotnih gubitaka objekta dešava upravo kroz prozore i vrata, što predstavlja mnogo veće gubitke nego kroz zidove. Imajući to u vidu PVC stolarija se sa svim karakteristikama koje je krase nametnula kao istovremeno najjeftiniji i najefikasniji način unapređenja energetske efikasnosti svakog objekta.

Zbog toga je veoma bitno napraviti pravi izbor stolarije prilikom izgradnje novih i adaptacije starih objekata. PVC prozori i vrata koje mi proizvodimo su visoko energetski efikasni i poboljšavaju vašu toplotnu izolaciju i do 40%.

Garažna vrata, kao najveći pokretni  deo na vašoj kuci, čine vaš dom još atraktivnijim. Mi vam nudimo vrhunski izgled uz maksimalnu funkcionalnost. Pored dobrog dizajna, ova vrata su pravljena da traju godinama, a istovremeno su lagana i čvrsta. Vrata su dizajnirana tako da štede prostor. Podižu se vertikalno pod plafon, ostavljajući prostor ispred i iza vrata slobodnim. Vrata su izbalansirana torzionim oprugama, što ih čini lakim za ručno podizanje. Velika fleksibilnost prilikom instalacije, znači mogućnost postavljanja ovakvog tipa vrata na bilo kakav otvor.

Roletne su jedinstven proizvod, dizajnirane su da štite od vetra, kiše, snega, ali i buke, ulepšavajući izgled vašeg doma. Pored dobrog prozora važno je da roletna bude termo izolovana kako ne bi dolazilo do prodora toplog vazduha leti, odnosno gubitka toplotne energije zimi.

  • Adresa Cara Lazara 13, Bujanovac

Objavi Komentar