PVC i ALU Stolarija BS Metal Plus 011 Beograd

5.00 / 5
Uporedi Print

PVC i ALU Stolarija BS Metal Plus 011 Beograd

Zanatska radnja BS Metal Plus  je firma koja se bavi aluminijumskom i PVC stolarijom. Sarađujemo sa dobavljačima ALUMIL, ALIPLAST, VEKA. TROKAL.

Naše preduzeće je osnovano 2000 godine i od tad uspešno posluje sarađujući kako sa fizičkim licima tako i sa brojnim građevinskim firmama.

Osim standartnih poslova vezanih za aluminijumsku i PVC stolariju naša firma se bavi izradom pratećih elemenata suve gradnje kao što su aluminijumske revizije sa gips karton pločom i hidrantske maske.

Aluminijumske revizije

Aluminijumski revizioni otvori predviđeni su za montažu na obloge, pregradne zidove kao i na spuštene plafone. Revizioni otvori imaju široku primenu u sistemu suve gradnje. Aluminijumski revizioni otvori su snabdeveni sistemom za zatvaranje sa gips karton poklopcem. U ponudi imamo revizione otvore različitih standartnih dimenzija (od 200×200 mm do 600×600 mm), kao i nestandartnih dimenzija po porudžbini.

Hidrantske maske

Aluminijumske maske za hidrante namenjene su kao zaštitne i ukrasne obloge postojećeg hidrantskog otvora u zidu. Izrađujemo maske standartnih (500×500 mm) kao i sve vrste nestandartnih veličina..

Mozete pogledati u galeriji maske koje smo izradili.

Od nedavno BS Metal Plus izrađuje aluminijumsku i PVC stolariju!

  • Adresa Popova bara nova 2. 406, Beograd

Objavi Komentar