Proizvodnja Građevinskih sistema ALUMLIGT Srbija – Valjevo

0 / 5
Uporedi Print

Proizvodnja Građevinskih sistema ALUMLIGT Srbija – Valjevo

Alumlight Srbija je srpski ogranak vodeće izraelske kompanije Alumlight Production LTD Israel koju je osnovao inženjer Yoram Raz 1991. godine. Kompanija je specijalizovana za projektovanje, razvoj, proizvodnju i distribuciju oplata i svih vrsta građevinskih sistema za betonske elemente. Od 2018. godine posluje van granica matične zemlje, kada je osnovano predstavništvo za Balkan u Srbiji.

 

Tokom svog dugogodišnjeg postojanja, Alumlight je bio izuzetno strog u pogledu kvaliteta opreme, usluga i kreativnih rešenja za izgradnju koju pruža, omogućavajući u isto vreme niske troškove rada i materijala u korist svojih klijenata. Zahvaljujući inteligentno osmišljenim proizvodima visokog kvaliteta, Alumlight nudi naprednu građevinsku opremu različitih vrsta i najisplativija inženjerska rešenja koja garantuju ekonomičnost i fleksibilnost prilikom gradnje.

 

Alumlight je kompanija koja pruža sve usluge na jednom mestu u oblasti oplatnih sistema za izlivanje betona u visokogradnji i niskogradnji. Njena osnovna delatnost je iznajmljivanje i prodaja aluminijumske opreme za livenje zidova, ploča, stubova, mostova i temelja. Reč je o visokokvalitetnim proizvodima koji garantuju dug vek trajanja, dizajniranim da obezbede efikasnost prilikom izvođenja građevinskih radova.

 

Kompanija pruža jedinstvenu kombinaciju usluga inženjerskog projektovanja za sve inženjerske potrebe u polju oplatnih sistema, kao i usluge konsaltinga i pružanja stručne pomoći. Kvalifikovan tim Alumlight-a je u službi svojih klijenata počevši od prvih koraka u planiranju do nadgledanja primene sistema na licu mesta, pružajući stručnu pomoć, usluge nadzora i dozvola za livenje ukoliko je potrebno.

 

Glavni proizvod Alumlight-a je RASTA – lagana i veoma čvrsta modularna aluminijumska oplata za zidove. Rad sa RASTA oplatom je veoma efikasan, štedi u radu i vremenu i smanjuje troškove izvođača radova.

 

Među vodećim proizvodima su i ALU DECK – aluminijumska stropna oplata, sistemi za izradu ploča POST&BEAM, aluminijumski i čelični nosivi tornjevi, modularni stolovi za izlivanje betona, oplate za jednostrani zid, kao i specijalno projektovani sistemi ALUBOX i ALUFORM.

  • Person Aleksandra
  • Adresa Jasenica BB, Valjevo

Objavi Komentar