Lukal Aluminium System – Alu i pvc stolarija

0 / 5
Uporedi Print

Lukal Aluminium System – Alu i pvc stolarija

ALUMINIJUMSKA STOLARIJA

Aluminijumska stolarija izrađuje se od viskokvalitetnih aluminijumskih profila i predstavlja odličan izbor za poslovne i stambene prostore.
Preduzeće je nastalo sa ciljem da svojim proizvodima i kvalitetom usluge svim klijentima poveća ugodnost življenja.
Primarne delatnosti su nam PVC i aluminijumska stolarija sa kompletnim pratećim programom koji uključuje roletne i komarnike, izrada i montaža fiksnih i pokretnih ventilirajućih fasada, aluminijumskih otirača, rolo vrata raznih oblika i namena, projektovanje, izrada i montaža letnjikovaca i staklenih bašti, kao i uređenjeposlovnih i stambenih objekata uopšte.
Nismo dovoljno hrabri da kažemo da smo najbolji na tržištu i da je naše preduzeće lider u oblasti kojom se intenzivno bavimo preko 15 godina, ali naši klijenti i svi naši rezultati mogu i govore umesto nas.
Trudimo se da naš tim bude sastavljen od ljudi koji su pre svega časni i iskreni, a o profesionalnom aspektu i aspektu poznavanja posla sud možete doneti i sami.
Ukoliko Vam je potreban bilo kakav savet, mišljenje ili pomoć u oblasti rada našeg preduzeća, ne oklevajte da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam sa zadovoljstvom izaći u susret.

 

 

PVC STOLARIJA

PVC stolarija iz naše ponude izrađena je od najkvalitetnijih PVC profila i stoga našim kupcima nudimo stolariju koja ima odlične termoizolacione karakteristike i dugog je veka trajanja.
Cilj nam je osigurati najviši stepen svih poslovnih procesa sa usmerenošću na zadovoljstvo potrošača i dobrobit šire društvene zajednice.
Naš tim, shodno zahtevima klijenta, predlaže osnovni koncept, a po proračunu i razradi svih preduslova definiše projekat u celosti i takav predstavlja klijentu.
Ciklus kontrole započinje već tokom plana i izrade proizvoda, a sve faze nastajanja i proizvodnje prolaze kroz analizu izvedenih radova u cilju osiguranja potpuno sigurnog proizvoda.
Ovaj način poslovanja uključuje i odabir samo pouzdanih i sigurnih dobavljača sa kojima se razvija partnerski odnos uzajamne saradnje i zajedničkog cilja.
Sve sirovine i prateći materijal podložni su ulaznoj kontroli, te se samo sirovine odgovarajućeg kvaliteta mogu koristiti u ciklusu proizvodnje i opremanja. Svaki gotov proizvod analizira se u skladu sa postavljenim zahtevima pre procesa montaže.

KO SU NAŠI KLIJENTI?

Lukal Aluminium System je preduzeće sa sedištem u Beogradu koje svoje proizvode plasira najvećim delom na teritoriji Republike Srbije, a na tržištima gde nije prisutno sa vlastitim operativnim snagama, Lukal Aluminium System je razvio partnerske odnose sa regionalnim i nacionalnim distributerima. Našim proizvodima i radom ostvarili smo zapažene rezultate na tržištu Rusije, Austrije, Slovenije, Italije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije.

 

DRVO ALUMINIJUM STOLARIJA

Drvo aluminijum stolarija je stolarija koja se izrađuje od posebnih profila – kombinacije drveta i aluminijuma. Podjednako je primenjiva i u stambenim i poslovnim prostorima. Drvo aluminijum stolarija predstavlja najkvalitetniji
moderni oblik stolarije zbog svojih karakteristika, praktičnog održavanja i estetskog momenta. Zalažemo se da korporativnim aktom kojim su utvrđene osnovne smernice etičkog ponašanja i upravljanja poslovnim resursima, te poslovnom strategijom, poslovnom politikom i poslovnom praksom doprinesemo transparentnom i
efikasnom poslovanju i odnosu prema svim relevantnim subjektima.

Imajući u vidu ukupnost elemenata koji sačinjavaju društveno odgovorno poslovanje i ponašanje, Lukal Aluminium System se i u segmentu ekološke odgovornosti ponosi visokim standardima koje provodi.

Odgovornost prema okruženju i kontrola kvaliteta koja se neguje rezultirala je time da je preduzeće Lukal Aluminium System nositelj relevantnih certifikata (ISO 9001:2000, ISO 14001:2004).

Takođe, rad u proizvodnim jedinicama organizovan je u skladu sa politikom upravljanja okruženjem. Veliku pažnju pridajemo klasifikaciji otpadnog materijala tako da se isti može reciklirati i zbrinjavati na adekvatan način.

U svakom novom razvojnom projektu i širenju proizvodnih programa činioci zaštite i okruženja maksimalno se uvažavaju.

 

ALUMINIJUMSKE KONSTRUKCIJE

Lukal Aluminium System nudi visoko specijaliziranu proizvodnju aluminijumskih konstrukcija po najvišim svetskim standardima kvaliteta niskog i visokog tipa i različitih namena.

Aluminijumska konstrukcija je sistem sastavljen od aluminijumskih profila, stakla, okova, i zaptivnih masa.

U našoj ponudi je širok spektar proizvoda: aluminijumske krovne konstrukcije, kioske, portirnice, pergole, kabine za pušače, zastakljivanje terasa, nadstrešnice, panoramske lifttove, aluminijumske panele, hidratske maske

ALUBOND FASADE

Lukal Aluminium System nudi visoko specijalizovanu proizvodnju alubond fasada. Alubond fasade spadaju u grupu kasetnih fasada.

Alubond fasada je voma interesantan vid fasade i sve je popularnija u modernoj arhitekturi iz razloga što dopušta veliku kreativnost i slobodu arhitekatama.

Alubond fasade ili ALucobond fasade prave se od fasadnih obloga od kompozitnih panela aluminijuma. Kompozitni paneli aluminijuma od kojih se izrađuju alubond fasade mogu biti velikih dimenzija. Paneli se mogu praviti u više boja i imaju savršeno ravnu površinu

 

 • Adresa Beograd Žarkovo Ilije Đuričića 25a
  (+381 11 2393039)
  (+381 64 6584492)
  (+381 64 6584494)
  Beograd Miljakovac Miljakovačke staze 37d
  (+381 11 6334231)
  Beograd Petlovo Brdo Dušana Puđe 8a
  proizvodnja i komercijala
  (+381 64 6584494)

Objavi Komentar