Kozomara Prodaja i servis gradjevinskog alata

0 / 5
Uporedi Print

Kozomara Prodaja i servis gradjevinskog alata

SZTR KOZOMARA je radnja koja se bavi prodajom i servisiranjem ručnih profesionalnih alata poznatih brendova na našem tržištu. Većina naših klijenata nas poznaje kao Servis Kozomara pošto je servis prioretan deo našeg poslovanja.

Servis je počeo sa radom u februaru 2007. godine, ali iako to nije dugogodišnji rad servisa, u našem servisu rade ljudi – stručna lica koja iza sebe imaju iskustvo u ovom poslu preko 15 godina.

U servisu rade tri (3) servisera što nam daje prednost u odnosu na druge servise jer se alati mogu veoma brzo uraditi, što je u proseku oko 2.000 alata godišnje. Nabavka rezervnih delova se vrši isključivo od ovlašćenih distributera za Srbiju.

Od 2010. godine smo uveli terensku službu koja (trenutno – utorak i petak) obilazi adrese firmi kao i gradilišta na teritoriji Beograda gde prikuplja i vraća alate iz sevisa – gratis. Van Beograda alate šaljemo kurirskim službama o našem trošku.

 

U radnji se popravljaju sledeći brendovi i alati:

-Bosch,

-Makita,

-Hilti,

-Iskra,

-Skill,

-Rotenberger,

-Wirth,

-Dewalt,

-Metabo.

-Vibro igle,

-Asihroni motori,

-Pumpe za vodu,

-Benziski program i sl.

Garancija na ugrađene delove je u sezoni radova 6 meseci, a van sezone radova 8 meseci.

 

SZTR Kozomara se bavi i prodajom novih alata firmi: Makita, Bosch, Rotenberger, Metabo, Skill, Kama, Unior, Lavor peraci, Tirolit rezni alat, Welder aparati za zavarivanje… Garancija na nove alate je od 1 do 3 godine u zavisnosti od proizvođača.

Kozomara Prodaja i servis gradjevinskog alata

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
Telefon: 011/83 40 116
Mob. telefon: 063/340 286
email : [email protected]

  • Adresa Maršala Tita 122, Meljak, Beograd
    Srbija

Objavi Komentar