Kaljeve peći Vašaš Keramika – Temerin

0 / 5
Uporedi Print

Kaljeve peći Vašaš Keramika – Temerin

Keramika Vašaš iz Temerina je osnovana još davne 1931. godine.Kaljevi su ručne izrade proverenom tehnologijom od vatrostalne, šamotne gline.Obojeni glazurama rustikalnog efekta.Ručna izrada kaljeva omogućuje kvalitetnu montažu peći što garantuje dug vek i funkcionalnost.Stručno montirana kaljeva peć postiže iskorišćenost kalorija blizu 80%.

Mogućnost loženja:

  • lignitom,

  • drvima,

  • šapurikom,

  • električnom energijom i

  • plinom

  • i u tome je jedinstven.

   

Peći na slikama su jedinstvene, nisu tipske. (Ne morate od peći iz kataloga da izaberete nešto, već samo da dobijete ideju za ono šta želite – peći nisu tipske, oblik, boju i šaru izrađujemo po želji kupca.)

Posetite nas, da vidite proizvodnju i eksponate. Lični susret je važan deo razgovora o Vašim potrebama, i da Vam olakša izbor. Da bi odabrali pravu dimenziju i oblik peći obratite se kvalitetnom monteru kaljeve peći, ili nama direktno.

Ako budete tako postupali stvorićete ekonomično i pouzdano grejanje, prijatan ambijent u vašem domu ili radnom mestu.

Tradicionalno proverene vrednosti

Kaljeve peći tako stara, a i danas tako ekonomična i lepa grejna tela greju i ulepšavaju već šest vekova naše domove, a nekada i carske rezidencije.

Nastale su u Nemačkoj. Kao pouzdano grejanje širile su se prema istoku i tako su se kod nas pojavile u XVIII veku. Danas su kaljeve peći zbog proverenih vrednosti sve prisutnije u našim domovima.Kroz vekove one su menjale svoje oblike, ornamente i način izgradnje. U početku kao gorivo korišćeno je samo drvo.Današnje peći se mogu prilagoditi i na struju, na gas sa automatskom regulacijom.Kaljeve peći pokazale su se takođe veoma ekonomične u sistemu centralnog grejanja – sa manje ogreva zagreva se više prostorija.

Dizajn savremenih kaljevih peći može dati Vašem domu posebnu lepotu, izborom boje kaljeva i različitim oblicima koji se mogu prilagoditi Vašim potrebama u prostoru.

Kaljevi izrađeni u radionici „Keramika-Vašaš“ su ručno formirani, od kvalitetne vatrostalne gline.Zahvaljući tradicionalnoj tehnologiji, izbegli smo greške, koje se javljaju kod presovane serijske robe.

 

Mi uglavnom radimo po narudžbi. Zato smo u mogućnosti da izađemo u susret Vašim potrebama. Uz pomoć pećara montera, dobićete peć od nas u potrebnoj veličini prema vašoj prostoriji, u boji i dizajnu po vašem ukusu.

Kaljeve peći Vašaš Keramika – Temerin

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel: +381 64 303 80 99
email: [email protected]

POŠALJITE NAM UPIT

    • Adresa Čaki Lajoša 62, Temerin

    Objavi Komentar