ARAMONT DOO Dunavske Terase Beograd

5.00 / 5
Uporedi Print

ARAMONT DOO Dunavske Terase Beograd

Privredno društvo Aramont d.o.o. je osnovano 15.03.2008. godine kao SPV kompanija sa ciljem izgradnje Poslovno stambenog kompleksa “Dunavske terase” u Beogradu.

Kompanija je osnovana sa ciljem sublimiranja znanja, potencijala i iskustva u vođenju zajedničkog projekta.

Vlasnici firme su dve domaće i jedna inostrana kompanija.

 

Gradimo moderan gradski kvart raznovrsnog sadržaja i ponude u ul. Vojvode Micka Krstića 1 u Beogradu. Dunavske terase su kompleks koji budućim stanarima nudi novu koncepciju života, sinergiju svih funkcionalnih potreba koje savremena porodica zahteva – komfor i prijatnu atmosferu usklađenu sa visokim standardima kvaliteta građenja.

 

Objekat je na lokaciji sa dobrim komunikacijskim vezama sa važnim gradskim sadržajima i svim delovima grada i sa izgrađenom infrastrukturom. Posebnu vrednost lokaciji daje blizina Dunava u zoni koja ima tendenciju razvoja.

 

U trinaest poslovno-stambenih lamela ukupne neto površine preko 60.000 m2, smešteno je ukupno 628 nekretnina od čega 83 lokala, multifunkcionalni prostor sa zasebnom garažom, velika garaža za 219 vozila i 544 stambene jedinice. Sve stambene jedinice su pažljivo planirane i građene tako da nude veliki izbor u okviru zgrade, sprata, pa čak i tipa stana u okviru slične kvadrature. Svi objekti u kompleksu su završeni, useljivi i uknjiženi. Kompleks je projektovan na najvišem nivou sa stanovišta javnih sadržaja, dostupnosti, pristupačnosti.

 

Izveden je po savremenim principima koji će obezbediti energetsku efikasnost u eksploataciji. Ugrađeni su materijali visoke kategorije i kvalitetna oprema.

 

ARAMONT DOO Dunavske Terase Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 275 08 13; +381 64 894 10 01
email : [email protected]

  • Adresa Vojvode Micka Krstića 1m, Beograd

Objavi Komentar