Dom za stara lica KONAK – Sremska Kamenica

0 / 5
Uporedi Print

Dom za stara lica KONAK – Sremska Kamenica

Dom za stara lica i sanitetski transport Konak nalazi se u Sremskoj Kamenici i namenjen je za smeštaj pacijenata kojima je potrebna postoperativna nega, smeštaj ortopedskih pacijenata, kao i pacijenata u stanju nakon šloga.

Dom za stara lica Konak raspolaže sa 6 stacioniranih soba opremljenim za nepokretne i polupokretne korisnike koje se nalaze u prizemlju. Tu je i veliko kupatilo prilagođeno potrebama nepokretnih korisnika sa hidrauličnom stolicom.

Sobe su maksimalno termički izolovane a prozori i vrata su od PVC materijala. Vrata soba i kupatila, koja su prilagođena za upotrebu teško pokretnih korisnika, su odgovarajuće širine za nesmetan prolazak invalidskih kolica što dodatno olakšava nepostojanje pragova. Od prostorija imamo dnevni boravak (veličine 100m2) u čijem sastavu je i trpezarija, kao i dva odvojena toaleta za muške i ženske korisnike, kuhinja, prostorija za pranje i peglanje veša.

Zahvaljujući sopstvenoj kuhinji, dom za stare Konak svojim korisnicima svakodnevno obezbeđuje sveže obroke (tri obroka i dve užine) koji se spremaju od najkvalitetnijih namirnica. Za dijabetičare i osobe sa posebnim potrebama primenjuje se odgovarajući režim ishrane prepisan od strane nutricioniste.

Na spratu se nalazi 10 dvokrevetnih soba od kojih svaka ima zasebno kupatilo.

Preko puta doma nalazi se Pravoslavna a nedaleko  i Katolička crkva. U Sremskoj Kamenici se nalazi i nadaleko poznati “Institut za kardiovaskularne i plućne bolesti” sa kojim imamo izuzetno dobru saradnju. Kroz naše dvorište se izlazi na šetalište pored obale Dunava, na kojem korisnici imaju mogućnost višekilometarske šetnje u isključivo pešačkoj zoni.

Vršimo sanitetski transport bolesnih i nepokretnih lica uz nadzor kompletnog medicinskog osoblja kako na teritoriji Srbije tako i u Inostranstvu.

3D PRIKAZ DOMA

Dom za stara lica KONAK – Sremska Kamenica

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 21 463 819; +381 63 563 777
+381 64 032 63 20
email : [email protected]

  • Adresa Trg Kralja Petra I 3, Sremska Kamenica

Objavi Komentar