Omladinska zadruga VEMIS Beograd

0 / 5
Uporedi Print

Omladinska zadruga VEMIS Beograd

Omladinska zadruga Vemis obezbedjuje privremene i povremene poslove za mlade, učenike, studente i nezaposlene.

Omladinska zadruga Vemis je osnovana krajem 2011. godine sa ciljem da efikasno i odgovorno vrši zapošljavanje učenika, studenata i nezaposlenih lica na radnim mestima koja potražuju različiti poslodavci. Za kratko vreme ostvarili smo saradnju sa velikim brojem poslodavaca i učlanili preko četiri hiljade zadrugara.

 

Posao preko omladinske zadruge mladim ljudima pomaže da slobodno vreme u toku školovanja ili vreme čekanja stalnog zaposlenja iskoriste da zarade, prošire znanja, steknu nova iskustva i izgrade odnos prema radu.

Pažljivim odabirom omladinaca spremnih da odgovore svim izazovima i radnim zadacima ostvarujemo uspešnu saradnju sa velikim brojem poslovnih partnera, garantujući kvalitet i pouzdanost.

 

Sklapaju se ugovori sa poslodavcem, a vreme trajanja ugovora za isti posao kod istog poslodavca je maksimalno 120 radnih dana. Član zadruge može biti učenik, student ili nezaposleno lice uzrasta od 15 do 30 godina.

Omladinska zadruga Vemis je član Studentsko omladinskog zadružnog Saveza Srbije od osnivanja.

 

Vemis kadrovske usluge d.o.o. odgovara na zahtev klijenta o zaposlenom, za kojim klijent ima dugoročnu potrebu (magacioneri, vozači, radnici u proizvodnji, hostese, promoteri, merchandiseri, sales reps, sales manageri, office manageri, računovođe, sektor finansija, IT, rukovodeće pozicije). Pronalaženjem adekvatnih kandidata pokrivamo potrebu naših klijenata od početnih do top management pozicija. Naš cilj je da našim klijentima obezbedimo osobe sa odgovarajućim znanjem i veštinama koje bi se uklopile u viziju kompanije.

Omladinska zadruga VEMIS Beograd

Za više informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 11 4112 048; +381 60 3060 292; 
+381 60 3060 294; +381 60 3060 295
email : [email protected]

  • Adresa Bulevar Mihajla Pupina 10d/lokal 93
    YU BIZNIS CENTAR,
    Novi Beograd

Objavi Komentar