Servis Hidraulike REGRAM

1989. godine je osnovana firma „Regram“ sa sedištem u Malom Požarevcu koja se bavila servisom hidrauličnih komponenti, sa radnim prostorom 250 m2.

2000. godine proširuje delatnost, uvećava radni prostor, i menja naziv u „Regram kop„. Danas, firma „Regram kop“ raspolaže sa 550 m2 radnog prostora i 1000 m2 uređenog zemljišnog prostora. Dugogodišnjim iskustvom obezbeđuje svojim kupcima sigurnost i poverenje, zasnovano na korektnoj saradnji i prestižnom kvalitetu.

Ovo je temelj na kojem stoji naša firma i siguran put koji nas vodi u budućnost kvaliteta, prosperiteta i dugotrajnosti jer verujemo da samo tako možemo proširiti tržiste. Trudimo se da ispunimo sve zahteve naručioca i pružimo najbolje rešenje iz našeg proizvodnog programa.

 Vizija

Naša vizija je da budemo najbolja firma u Evropi u remontu građevinske mehanizacije, kao i da postanemo zastupnici velikih brendova i kompanija, jer svojim znanjem, iskustvom i opremljenosti možemo pružiti maksimum u cilju obostranog interesa.

Regram kop je mesto u rešavanju problema građevinskih mašina, popravke, izrade, uvoza delova, kao i izdavanja atesta o kvalitetu popravke i ispravnosti od strane mašinskog fakulteta iz Beograda na Vaše ime.

 

Regram kop vrši uslugu popravke:

 • Klipnih pumpi konstantnog i promenljivog protoka (Rexroth, Linde, Kawasaki, Caproni, Sauer-Danfoss, Parker, Vickers, Caterpillar, Kawasaki,…)

 • Zupčastih pumpi (Rexroth, Vickers, Caproni, PPT, Sauer-Danfoss, Caterpillar, Parker, Hyva,…)

 • Krilnih pumpi promenljivog i konstantnog protoka (Rexroth, Caterpillar, Vickers,…)

 • Klipnih hidromotora konstanog i promenljivog protoka (Hidromatik, Rexroth, Linde, Sauer-Danfoss, Caterpillar, Parker,…)

 • Zupčastih hidromotora (Rexroth, Vickers, Parker, Caterpillar, Sauer-Danfoss,…)

 • Krilnih hidromotora (Rexroth, Vickers, Parker, Caterpillar, Sauer-Danfoss,…)

 • Glava upravljača na kamionima i građevinskim mašinama (ZF, Man, Danfoss, Volvo, Scania, …)

 • Komandnih ventila, regulatora protoka, elektromagnetnih ventila, proporcionalnih ventila, blokirajućih ventila, …

 • Cilindara (jednosmerni, dvosmerni, teleskopski) svih vrsta, oblika i dužina

 • Automatskih menjača (ZF, Twin Disc, Clark, Cat, …)

 

Vršimo generalni remont bagera, utovarivača, grejdera, kombinirki, buldozera, valjaka, viljuškara, autodizalica, miksera, beton pumpi, dizalica sa korpom, šumskih dizalica, kao i kinematiku na svim mašinama. Radimo razbušivanje zglobnih veza, izrada cementirano kaljenih bolcnova, čaura, itd.

Izrađujemo cilindre (jednosmerne i dvosmerne) svih veličina i oblika.

Izrađujemo hidraulična fleksibilna creva visokog i niskog pritiska.

 

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 07:00 - 15:00 - -
 • Adresa Železnička 14, Mali Požarevac

Objavi Komentar