Dijamantsko Sečenje i Bušenje Betona Leonardo – Beograd

0 / 5
Uporedi Print

Dijamantsko Sečenje i Bušenje Betona Leonardo – Beograd

Leonardo doo postoji već 15 godina,tačnije radimo ove poslove od 1997.godine.Osnovne delatnosti su nam dijamantsko sečenje i bušenje betona i asfalta.Pored dijamantskog bušenja i sečenja izvodimo radove na rušenju objekata i betonskih konstukcija.Bavimo se takođe i podbušivanjem i ugradnjom podzemnih instalacija.

 

 

U ponudi takođe imamo usluge peskarenja i iznajmljivanja kompresora sa  ili bez dodatne opreme radnika.Radove izvodimo u celoj Srbiji i inostranstvu.Naše dugogodišnje iskustvo,veliki broj uspešno obavljenih radova su naše zadovoljstvo,a Vama garancija za brzo-precizno-kvalitetno obavljanje radova u dogovorenom roku,što takođe potrvđuje dugogodišnja saradnja sa velikim brojem izvođača građevinskih koje možemo angažovati za vase potrebe.

 

Mi smo uvek spremni i otvoreni za saradnju Budite i Vi deo našeg tima. proverite zašto smo najbolji. naš tim je uvek spreman i dostupan da izađe u susret vašim potrebama. Dijamantsko bušenje izvodimo brzo, profesionalno, kvalitetno. za nas ne postoje mali poslovi!

  • Adresa Rade Neimara 31- Beograd

Objavi Komentar