Aluminijumska i Pvc Stolarija Perić – Vršac

0 / 5
Uporedi Print

Aluminijumska i Pvc Stolarija Perić – Vršac

Naša firma proizvodi aluminjumske stolarije (do danas smo proširili proizvodnju na PVC stolariju i crnu bravariju), i kao sto vidite iz naših referenci koje vam dostavljamo ovom prilikom, potvrdili smo kvalitet , zadovoljili želje naših klijenata i zadobili poverenje istih.

 

U našoj proizvodnji, s time možemo da se pohvalimo, imamo najsavremenije mašine za proizvodju u našoj vrsti delatnosti. U skladu sa savremenom tehnologijom, mi obnavljamo proizvodni pogon, čime ujedno poboljšavamo kvalitet proizvoda.

 

Počeli smo sa proizvodnjom prozora, vrata, kioska i zastakljivanja terasa-solarnih verandi, preko aluminijumskih roletni i komarnika, proširili proizvodnju na polu-strukturalne i strukturalne fasade. U medjuvremenu, u našoj poslovnoj ponudi našli su se sekciona i rolo garažna vrata sa daljinskim upravljanjem kao i ulazna vrata sa senzorima.

  

Kako se pojačavala upotreba PVC stolarije na ovim prostorima, i naša delatnost se raširila u smislu uvođenja iste tehnologije. Do danas smo pokrili više kapitalnih poslova, što potvrđuje i potražnja klijenata za proizvodima ove vrste.

 

Dostavljamo Vam naše reference i katalog proizvoda, iz kojih možete i sami prosuditi šta bi Vama moglo odgovarati. Ukoliko procenite da bi moglo doći do zajedničke saradnje, kontaktirajte naše telefone ili dođite lično

  • Adresa Generala E. Arsenijevića 16, Vršac

Objavi Komentar