Specijalistička ordinacija Dr BALTIĆ Beograd

0 / 5
Uporedi Print

Specijalistička ordinacija Dr BALTIĆ Beograd

Specijalistička ordinacija dr BALTIĆ je medicinska ustanova koja pokriva sve grane interne medicine.Opremljena je najmodernijom dijagnostičkom opremom, a u radu pomažu iskusni konsultanti.

 

Ordinacija se nalazi u srcu Zemuna, Bežanijskoj ulici br. 5, preko puta pozorišta „Madlenijanum“.Moto kojim se rukovodimo u pristupu pacijentu je sročio još Hipokrat: „Bitnije je znati kakav čovek ima koju bolest, nego znati koji čovek ima kakvu bolest“ 486p.n.e.

 

Pristup lečenju i oporavku od bolesti koji smatramo najbitnijim jeste da se svakom pacijentu pristupa na njemu primeren način, a glavni cilj nam je da pružimo svu moguću medicinsku i ljudsku pomoć kao i da stvorimo odnos u kom se svako oseća bezbedno i u sigurnim rukama.

 

Mi smo mlada specijalistička ordinacija, osnovana 2017 godine, sa velikim iskustvom. Vlasnica i glavni lekar je dr Snežana Baltić, specijalista interne medicine sa užom specijalizacijom u reumatologiji. Posle 15 godina iskustva u eminentnim državnim zdravstvenim institucijama (KBC Dedinje, Institut za reumatologiju) je donela odluku da se posveti radu sa manjim brojem pacijenata, kako bi mogla da svoj rad sa svakim pacijentom dovede u sklad sa maksimalnom posvešćenošću, pa i svaki pojedinačni pregled traje minimum sat vremena.

 

Kako bi to bilo moguće ordinacija dr Baltić je opremljena najsavremenijom opremom, u prijatnom ambijentu. Ističemo da je naša i vaša ordinacija referentna za ultrazvučni aparat najnovije generacije, sa tzv. Singlecristal sondama, koje daju najkvalitetniju sliku i omogućavaju preciznije zahvate.

Dr Snežana Baltić je poverenje svojih istaknutih kolega zadobila predanim radom u dosadašnjoj karijeri, koji su zato i pristali da pružaju konsultantske usluge iz drugih grana interne medicine – kardiologije, endokrinologije, gastroenterologije, pulmologije i nefrologije.

 

Naše Usluge

– Reumatologija

 -Kardiologija

 -Gastroenterologija

 -Endokrinologija

 -Pulmologija

 -Nefrologija

 Laboratorijske usluge

Specijalistička ordinacija Dr BALTIĆ Beograd

Za više informacija kontaktirajte nas na:
tel: +381 11 630 11 54; +381 11 63 01 164;
+381 65 520 78 78

email: [email protected]

Ponedeljak Utorak Sreda Četvrtak Petak Subota Nedelja
11:00 - 19:00 11:00 - 19:00 11:00 - 19:00 11:00 - 19:00 11:00 - 19:00 10:00 - 17:00 -
  • Person Snežana Baltić
  • Adresa Bežanijska 5, Beograd

Objavi Komentar