Smeštaj Srebrno jezero Casa del Lago

0 / 5
Uporedi Print

Smeštaj Srebrno jezero Casa del Lago

Smeštaj Srebrno jezero – Casa del Lago. Ukoliko ste se odlučili da uživate u čarima Srebrnog jezera, mi Vam nudimo komforan i povoljan smeštaj. Casa del Lago nudi Vam kvalitetan i udoban smeštaj u nekom od naših 40 apartmana.

 

Casa del Lago objedinjuje 8 vila:
– Vila Alex, Bungalovska
– Vila Romantika, Bungalovska
– Vila Palermo, Bungalovska
– Vila Green, Bungalovska
– Vila Pantić, Bungalosvska
– Vila Stefanović, Lovačka
– Vila Živanović, Dunavska

Srebrno jezero ili često nazivano “srpsko more” nalazi se na 2 km od Velikog Gradišta. Ova sve popularnija turistička destinacija pleni svojim lepotama i zabavnim sadržajima koji nudi. Idealno mesto za odmor sa porodicom i prijateljima, ali i za organizaciju poslovnih putovanja odnosno team building-a.

 

Srebrno jezero i njegova okolina su bogati turističkim atrakcijama – Golubac, Lepenski vir, Viminacium, Manastir Tumane,… Takođe, možete uživati u kongresnim, sportskim i rekreativnim sadržajima, a na raspolaganju su Akva park, turistički brod, teniski tereni, košarkaški kamp, pristanište za brodove, restorani, kafići,…

 

Kada se odlučite da uživate u lepotama Srebrnog jezera, kao i u prirodnim i kulturnim znamenitostima koje Vam ovo područje nudi, biće Vam potreban miran smeštaj za odmor koji će odgovorati Vašim potrebama. Casa del Lago Vam upravo to i nudi!

Poslujemo već 5 godina i objedinjujemo čak 8 vila, posedujemo 40 apartmanarazličitih struktura i 130 ležajeva. Ono što je zajedničko za sve naše apartmane jeste da su opremljeni svim neophodnim sadržajima za Vaš ugodan i prijatan boravak. Apartmani su opremljeni kuhinjom, klimom, TV-om i parkingom za goste. Dostupne su Vam dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe.

 

Da bi Vaš boravak kod nas učinili još ugodnijim i zanimljivijim, ostvarili smo saradnju sa dragim prijateljima ’’Golubac iz brodića’’, sa kojim sarađujemo već duže vreme. Oni organizuju svakodnevne izlete brodićem do Golupca, kao i pešačke ture. Takođe, sarađujemo i sa restoranom ’’Beach bar’’ na samoj obali jezera, koji može obezbediti obroke našim dragim gostima.

 

Na Vama je da se odeberete ovu prelepu turističku destinaciju, a na nama je da Vas domaćinski dočekamo i ugostimo.

  • Adresa Bungalovska 11 , Veliko Gradište

Objavi Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *