Biciklistička radnja Kole Kragujevac

0 / 5
Uporedi Print

Biciklistička radnja Kole Kragujevac

Biciklistička radnja u Kragujevcu – Kole, reprezentuje sveobuhvatno mesto na kojem svi ljubitelji dobre rekreativne i profesionalne vožnje biciklima mogu nabaviti bicikli po svojoj meri, kao i kvalitetan servis, odnosno popravku. 

 

Usluge koje su na raspolaganju su:

– Prodaja bicikala
– Prodaja biciklističke opreme
– Prodaja delova za bicikle
– Prodaja rolera
– Servis bicikala
– Servis rolera

Marke koji su u ponudi:

– Scott bicikli
– Polar bicikli
– Cross bicikli
– Alpina bicikli
– Venera bicikli
– Explorer bicikli

Ako imate ideju gde bi mogli sami ili sa decom i ostatkom porodice da odete, a da to bude zdravo, rekreativno i zabavno, to možete učiniti vožnjom biciklima. Bilo da se radi o vožnji biciklima do obližnjeg parka ili šume, ili po gradu u obilazak – trebaće Vam kvalitetan bicikli.

 

Naša biciklistička radnja Kole Vam može ponuditi odličan bicikli za Vas, Vaše dete, članove porodice ili prijatelje, pomoću kojih ćete se lagano i udobno odvesti na željeno mesto.

U svom asortimanu imamo dečije bicikle, brzince, profesionalne bicikle poznatih svetskih marki, kao i biciklističku opremu za svakog pravog sportistu.

Svi delovi, od kočnica, preko lanca do unutrašnjih i spoljašnjih točkova, kao i nekih sitnijih delova, možete pronaći u našoj biciklističkoj radnji Kole.

 

Kvalitet i povoljne cene su nešto što nas karakteriše sve ove godine uspešnog rada, kao i uvek dostupni delovi za sve građane koji nam se obrate za pomoć, bili da kod nas samo kupe deo ili žele i da ga i ugradimo.

Tu je i servis, odnosno popravka bicikala, kao i rolera, brzo, efikasno i profesionalno.

Pravi ljubitelji zdravog života i vožnje biciklima i rolerima znaju za našu radnju i servis, i rado nas posećuju kad god imaju problem sa svojim dvotočkašem.

Biciklistička radnja Kole Kragujevac

Za vise informacija, možete nas kontaktirati na:
tel: +381 63 771 10 18; +381 34 300 031
email : [email protected]

  • Adresa Kosovska 1/2, Kragujevac

Objavi Komentar