Gipsani Radovi Dan Gips Zemun

0 / 5
Uporedi Print

Gipsani Radovi Dan Gips Zemun

Gipsarska radnja Dangips postoji od 1999. godine. Profesionalno se bavimo proizvodnjom, prodajom i ugradnjom dekorativnih elemenata od gipsa i idejnim rešenjima, sa različitim stilovima i kombinacijama, sa namerom da estetski ulepšamo i oplemenimo Vaš životni ili poslovni prostor.

 

Trudimo se da kao porodična firma sa tradicijom i brojnim zadovoljnim klijentima, sa iskusnim i vrednim majstorima, svojom veštinom trudom i smislom za estetiku ulepšamo Vaš enterijeri pružimo vam idejna rešenja, savete (uz pomoć arhitekte ili naših ideja) i planiranje prostora kako bi vaš enterijer bio lepši i funkcionalniji.

 

U našem programu je takodje i izrada spuštenih plafona, pregradnih zidova, po sistemu suve gradnje, gipsanim knauf pločama, izrada kamina, oblaganje potkrovlja, oblaganje specifičnih neestetskih detalja (cevi od radijatora, kanalizacionih cevi), oblikovanje prolaza i lukova itd…

 

Namena prostora nam nije ograničavajući faktor, naprotiv, pravo nam je zadovoljstvo profesionalno osmisliti i ostvariti dekoracije kuća, stanova, poslovnih prostora, ugostiteljskih objekata, pošta, banaka, ambasada, hotelskih prostora itd…
 
Sa našim dekorativnim gipsanim elementima i iskusnim majstorima do savršenstva dovodimo harmoniju estetskog, upotrebnog i umetničkog spoja.
 
Uz našu pomoć vaš enterijer će biti aristokratski otmen i blistavo lep. Veliki broj naših zadovoljnih klijenata je naša najbolja reklama.

  • Adresa Tošin Bunar 61 , Zemun

Objavi Komentar